Обранець Ксенії Мішиної страждає рідкісним недугом

Півфіналіст "Холостячки" Андрій Рибак розповів про недуг Олександра Еллерта, про який могла не здогадуватися навіть Ксенія Мішина. Про це він проговорився в сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Андрій Рибак і Олександр Еллерт продовжують активно спілкуватися навіть після завершення шоу "Холостячка". Чоловіки обговорюють події з життя і обмінюються подарунками. Нещодавно Рибак поділився в соцмережі кадрами з довгоочікуваної зустрічі з другом. Чоловіки давно не бачилися оскільки Еллерт відпочивав з Мішиною на Мальдівах і тільки недавно повернувся додому. Обранець Мішиної повернувся не з порожніми руками, а привіз одному подарунок, а саме напій насиченого бурштинового кольору і швидше за все алкогольний.

Андрій Рибак зрадів презенту, проте не підготував відповідний подарунок для друга. Але під час розмови випадково проговорився про рідкісний недуг Еллерта. Так, чоловік зазначив, що міг би подарувати манго, проте як виявилося обранець Мішиної страждає алергією на цей фрукт.

"Я б тобі манго подарував... Проте... у чувака алергія на манго... Реально. У тебе, тип, алергія на багате життя?",- запитав Рибак у Еллерта.

Олександр Эллерт. Фото: скріншот сторіс instagram
Олександр Эллерт. Фото: скріншот сторіс instagram

Олександр Еллерт підтвердив слова друга і навіть наочно показав, чим може обернутися для нього вживання фрукта, зобразивши мертвого.

До слова алергія на манго зовсім невигаданий недуг і вкрай небезпечний. У деяких випадках алергія може проявлятися анафілаксією, що вимагає негайної медичної допомоги, а в іншому випадку може обернутися фатально.

Нагадаємо, що актриса Ксенія Мішина взяла участь у проєкті "Холостячка", щоб знайти своє кохання. У фіналі реаліті-шоу актриса визначилася з парою і вибрала гумориста з "Ліги Сміху" Олександра Еллерта. Після проєкту закохані часто з'являються разом на публіці і діляться спільними фото в соціальній мережі Instagram.

Раніше портал Hyser писав, що Надія Мейхер здивувала фанатів пристрасною позою.

Також портал Hyser повідомляв, що Тіна Кароль захопила фанатів ідеальними формами в сукні з латексу.

Крім того, портал Hyser писав, що Ксенія Мішина показала спільне фото з Іриною Федишин.