У мережі обговорюють архівне фото 50-річної відомої української виконавиці Ірини Білик.

Таким чином, користувачі вирішили оцінити перетворення артистки за 30 років. Варто відзначити, що Білик завжди охоче погоджується на експерименти із зовнішністю і тому неодноразово змінювала імідж. В результаті вже мало хто пам'ятає, як же співачка виглядала на самому початку свого творчого шляху.

Ірина Білик показала, як виглядала 30 років тому, фото: YouTube

Так, вирішили порівняти старі знімки Білик і нинішні. Відповідний фото-колаж був опублікований на офіційному Instagram-акаунті шоу "Зірковий шлях".

Один з кадрів зроблений в 90-ті і на ньому Ірина постала на сцені з короткою стрижкою на рудому волоссі і в сукні з оголеними плечима. На другому знімку, який був зроблений недавно, можна побачити повну протилежність тій Білик - 50-річна зірка зображена на вулиці з уже звичними світлим волоссям у двокольоровій куртці.


Користувачі, уважно придивившись до кадрів, зробили висновки, що молода Білик виглядає набагато краще тієї, що зараз. На їхню думку, вона тільки зіпсувала свою зовнішність безліччю пластичних операцій, які зробили її схожою на інших її колег по шоу-бізнесу.

Однак знайшлися і ті, хто готовий приймати артисткою і такою, оскільки вони полюбили її не за зовнішність, а за її репертуар.


Раніше "Hyser" писав про те, що Варнава повідомила, як страждає від невідомої хвороби.

Також наш портал повідомляв, що Ксенія Мішина та Ірина Федишин показали, як разом плескалися в океані.

Нагадуємо, що у мережі показали, як змінився Юрій Шатунов за 30 років.