Відома українська співачка Ірина Федишин продовжує балувати свою аудиторію в Instagram новими зухвалими фото.

34-річна артистка є досить активним користувачем соцмереж і кожен раз користуючись можливістю показує щось новеньке своїм фанатам. Останнім часом на сторінці Ірини в Instagram можна побачити не тільки її робочі кадри, а й фото з відпочинку.


Річ у тім, що не так давно знаменитість відпочивала з чоловіком і синами в Домінікані. Судячи з фото, вони зупинилися в тому ж готелі, що і Ксенія Мішина зі своїм коханим Олександром Еллертом. Тому іноді вони гуляли всією компанією, що підтверджують фото Федишиної.

Також під час відпочинку Ірина обожнювала хвалитися стрункою фігурою в різних стильних купальниках і судячи з усього, у неї залишилося стільки кадрів з відпочинку, що вона вирішила продовжити ними ділитися і по поверненню в Україну. Співачка знову виставила в Instagram Stories фото з відпустки, на яких зображена в асиметричному кроп-топі з рюшами рожевого кольору і в чорних блискучих міні-шортах з високою талією.




Однак такі легкі літні ще кадри чергувалися з відео від Федишиної, на яких були зображені замети. З її слів в цих Stories, вона поїхала в село до бабусі, де і випало близько півметра снігу. Це створило певні незручності на дорогах, тому зірка попросила своїх фоловерів зайвий раз не залишати вдома.

Але попри це, на її думку, зараз на вулиці дуже красиво.


Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль спокусила в червоній сукні з латексу.

Також наш портал повідомляв, що Ірина Федишин в короткій спідниці на високих підборах зачарувала фанатів.

Нагадуємо, що дружина продюсера" Квартал 95 " Саліванчук у відвертій сукні позувала перед шанувальниками.