Ведуча телеканалу "Україна" показала дивний знімок.

Так, ведуча Лілія Ребрик вирішила здивувати своїх шанувальників зовнішнім виглядом. На своїй сторінці в соціальній мережі вона опублікувала знімок, на якому позує на ліжку з ногою до коліна замотаної в розмальований в квіточку гіпс. Але це ще не всі дивацтва, які були на фото. Справа в тому, що волосся Лілі придбали червоний відтінок.

Виявляється, що зараз ведуча бере участь у новому проекті і можливо, що це тепер її новий образ. Але не варто виключати того факту, що Лілія могла просто послідувати новим трендам і таким чином незмного урізноманітнити свою зовнішність.

"Сьогодні продовження серіалу" з ким поведешся " про 20.45 на 1+1. Дякую за ваші теплі відгуки і такі компліменти на адресу моєї Гальки! Полюбила іі сильно! Як думаєте, змінити вона життя оточуючих - тих, хто з нею "поведеться"? Давайте продовжимо фразу: "З ким поведешся- ...........",- вирішила поцікавитися у своїх шанувальників Ребрик.

Варто сказати, що багато фанатів дійсно оцінили такий провокаційний вигляд ведучої, а також висловили свої слова захоплення її зовнішності.

"Ліля, прекрасна, вітаю нас з прем'єрою, ти прекрасна, обіймаю❤️, класний серіал вчора подивилася з великим задоволенням, ви молодець ☺ , Звійсно зміне,неодмінно в кращу сторону. В житті не вистачає таких Гальок👍😊, Крутий серіал, чекаю не дочекаюся ☺ , Дуже люблю фільми з вашою участю ❤️, Мені дуже сподобався серіал, особливо з вашою роллю 😍😂🔥❤️❤️❤️❤️, Навіть мені сподобалося👏, Класний серіал! Дивилися вчора всією сім'єю " - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що зірка "Орла і Решки" Леся Нікітюк приголомшила шанувальників у відвертій червоній сукні.

Також писали, що зірка серіалу" Кухня " Катя Кузнєцова зачарувала фанатів новим фото в купальнику біля басейну на величезній висоті.

Нагадаємо, що Каменських і Осадча показали, що їдять на сніданок, бездомних і то годують краще.