Чоловік Наташи Корольвої показав новий знімок з дружиною

Здавалося б нещодавно всі соцмережі та ЗМІ вибухали, розповідаючи про зраду Сергія Глушко (Тарзана), але минуло трошки часу – і в зірковій родині все виглядає набагато спокійніше. Тепер в соціальній мережі Тарзан поділився новим фото, де він позує разом з дружино. Правда, з словами танцівника, на фото їх не двоє, а твоє.

В кадрі видно, що подружжя позує в якійсь підсобці, або дуже маленькій кімнаті. Позаду можна навіть побачити частину від валізи. Справа в тому, що нещодавно Тарзан з Корольовою були на відпочинку. Цілком можливо, що таку фотографію вони вирішили зробити одразу, коли тільки приїхали додому. До речі, якщо й так, то Наташа Корольова виглядає тут трошки по-іншому.

Артистка позує перед камерою з об’ємною зачіскою та нюдовим макіяжем. При цьому сам наряд співачки виглядає просто та по-домашньому: Наташа позує поруч з чоловіком в блакитному світшоті, на якому зображені птахи. Правда, Тарзан побачив лише одну пташку, тому в підпису він трошки помилився, коли написав, що з пташкою їх на фото троє. Навіть деякі шанувальники не упустили можливості похвалитися своїми знаннями в математиці.

Однак дуже багато можна знайти і компліментів. Зазвичай, люди пишуть Тарзану, щоб він беруг поруч із собою таку яскраву жінку. Також підписними бажали парі щастя. Серед коментарів можна побачити і такі:

«Найкращі», «Бережіть цю жінку», «Привіііііт… Красиві, кохані, щасливі. Обожнюємо!», «Ви СУПЕР», «Там дві пташки», «Чоловік і Дружина, два чобота-пара !!!! Народна мудрість!», - пишуть прихильники зіркового подружжя в коментарях під їх новою фотографією.

Коментарі прихильників

Коментарі прихильників

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що Сергій Глушко (Тарзан) вирішив привітати з днем народження свою тещу. Для цього в соціальній мережі він опублікував її нове фото. Однак підписники відзначили, що це вже занадто. З’явилося нове фото, яке здивувало людей.

Також повідомлялося, що чоловік Наташі Корольової вирішив в черговий раз показати себе без одягу підписникам. Цього разу в коментарях були не лише самі компліменти.

Крім того, Наташа Корольова здивувала прихильників новим образом. Співачка повстала перед камерами в іншому вигляді. Прихильники впевнені, що співачка навіть виглядати стала набагато молодшою.