Відомий російський артист Сергій Глушко, він же Тарзан, свою тещу виставив на посміховисько в соціальних мережах.

Річ в тім, що сьогодні, 12 лютого, в сім'ї Глушко і його дружини, співачки Наташі Корольової, свято. Мамі артистки, Людмилі Поривай, виповнилось 75 років. Звичайно люблячий зять привітав тещу з Днем Народження на своїй сторінці в Instagram, проте це викликало неоднозначну реакцію серед користувачів.

Тарзан публічно зганьбив маму Наташі Корольової, фото: YouTube

Варто відзначити, що шоумен виставив дуже грайливе фото іменинниці для її привітання в Instagram. Окрім того, в підписі до цього знімку Тарзан не став приховувати свого теплого ставлення до тещі, більш того назвав її мамою і побажав їй завжди залишатись такою ж енергійною, як вона є зараз.

Між іншим, цей кадр Сергій обрав із фотосесії, яку на честь свята влаштувала донька телеведучої. Правда, далеко не всі користувачі оцінили образ 75-річної винуватиці торжества. На цей рахунок багато хто висловився під фото в Instagram.


Користувачі під цим постом розділилися на два табори: хтось приєднався до привітань Тарзана і сказав декілька приємних слів в адресу Поривай, а хтось був неприємно здивований її зовнішнім виглядом, про що теж йде річ в коментарях.

Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram

[img desc="Скріншот з Instagram"]362984[/img
Раніше "Нyser" писав про те, що дружина Ігоря Ніколаєва затьмарила Наташу Корольову, показавши свій "холодець".

Також наш портал повідомляв, що Наташа Корольова виїхала в чисто поле і блиснула своїми "ягідками".

Нагадуємо, що Наташа Корольова в короткому міні засвітила дещо зайве.