У мережі згадали про талановитих акторів серіалу "Бригада", які вже пішли з цього життя.

Серіал" Бригада", який вийшов у 2000-і роки, полюбився дуже багатьом глядачам. Актори, які в ньому зіграли, змогли зробити запаморочливу кар'єру. Наприклад, світ дізнався про такий талант як Сергій Безруков і багатьох інших. Але, на жаль, деякі зірки цієї стрічки вже відійшли в інший світ. І шанувальники про них часто згадують, тому що це були легендарні актори, які грали в багатьох серіалах і фільмах.

В першу чергу мова йде про актора Андрія Паніна. Він загинув при дуже загадкових обставинах. До цього дня багато фанатів ламають голову, а чи була його смерть природною. Тому що багато обставин смерті Паніна вказують, що це могло бути вбивство. Але офіційна версія свідчить, що Панін помер через нещасний випадок. Це сталося 6 березня 2013 року.

У перший раз правоохоронні органи заявили про те, що смерть настала в результаті нещасного випадку в його квартирі. Потім був висновок, що пішов він з життя не по своїй волі. Але через 12 місяців справу призупинили.

актор Андрій Панін в серіалі Бригада, фото: скріншот

Ще один актор, який грав у серіалі "Бригада" і покинув цей світ - це Микола Єременко-молодший.

Річ у тім, що прем'єру артисту не вдалося побачити. У артиста діагностували смерть у зв'язку з інсультом – 27 травня 2001 року. Йому було 52 роки. Медики не прокоментували деякі неясності після смерті актора.

актор Микола Єременко-молодший в серіалі Бригада, фото: скріншот

Шанувальники донині сумують за своїми кумирами.

Раніше Hyser писав про те, що Alyona Alyona вперше показала коханого, шанувальники очікували більшого.

Також писали, що у мережі показали тривожне фото з чоловіком хворої на рак головного мозку Заворотнюк.

Нагадаємо, що пристрасна внучка Софії Ротару показала, як грає поодинці.