Маша Єфросиніна на українському телебаченні вже дуже давно. Чудові родинні та особисті зв'язки, в поєднанні з досвідом, гострим розумом і яскравою красою забезпечили ведучою прекрасну кар'єру. Але щоб залишатися затребуваною, Маші Єфросиніній доводиться стежити за трендами. Так що ведуча завела Tik Tok і веселить шанувальників кумедними відео в мережі.

Про це Маша Єфросиніна написала на своїй сторінці в Tik Tok

Маша Єфросиніна вирішила відразу продемонструвати своє почуття гумору і красу. Для цього ведучій довелося приміряти невластивий їй стиль одягу. Маша Єфросиніна зважилася одягнути шкіряні штани.

Варто сказати, що Маша Єфросиніна вельми затребувана в професійному плані. Телеведуча, актриса, громадський діяч, обличчя рекламної компанії, це все про Марію. Крім того, красуня встигла реалізуватися як мати, всупереч всім діагнозам медиків.

На сторінці в соціальній мережі Маша Єфросиніна опублікувала ролик, з наочним посібником, як краще грітися.

Спочатку в кадрі Маша Єфросиніна стоїть на морозі. Тепле, просторе пальто повністю приховує фігуру ведучої. Хустка на голові робить образ злегка безглуздим.

Весь вигляд Марії показує, що вона сильно замерзла і починає пританцьовувати від холоду.

У наступну секунду Марія Єфросиніна стрімко опускається навпочіпки і показує відвертий, але запальний танець.

Вражає наряд ведучої. Від безглуздого образу не залишилося і сліду. Чорний топ без рукавів і шкіряні лосини доповнені туфлями на високих підборах.

Коротке відео вражає контрастними образами. А Марія продемонструвала всім відмінну розтяжку.

"Гріємося, як можемо", - підписала ролик Маша Єфросиніна.

@mashaefrosinina

Як зігрітися в цей дубар...

♬ оригінальний звук-user4561274432658

Зауважимо, що в 2014 Марія йшла з Нового каналу, але через рік запустила авторську програму. У свій передачі Маша Єфросиніна відверто спілкується з популярними людьми.

Раніше Hyser писав, Маша Єфросиніна публічно розповіла, те про що жінки мовчать.

Також портал писав, популярна ведуча показала прості життєві радості.

Нагадувати, популярна ведуча пограла в Червоне і біле.