Знаменита українська актриса і екс-героїня романтичного проекту «Холостячка» Ксенія Мішина продовжує радувати шанувальників цікавими фотозвітами про відпочинок в Домініканській Республіці.

Відомо, що зірка зустрічає світанки і проводжає заходи сонця разом зі своїм коханим Олександром Еллертом. До того, як відправитися за кордон, Ксенія Мішина зізнавалася, що цю подорож вони планували дуже довго і доклали максимум зусиль, щоб збіглися всі обставини.

А в одній з нових публікацій Ксенія Мішина похизувалася чуттєвими кадрами, на яких позувала разом з Олександром Еллертом на пляжі. Приваблива брюнетка вдягнула елегантний сарафан темного кольору зі світлим принтом.

У підписі до знімків Мішина пояснила, що їх відпуск підійшов до кінця, і прийшов час повертатися додому: «Так цікаво виходить, 14 лютого ми проведемо в літаку на висоті в 10к метрів над рівнем океану. Це означає, що я як зазвичай буду боятися, а він як завжди буде тримати мене за руку і втішати смішними історіями...».

Коментарі користувачів соціальної мережі Instagram

Коментарі користувачів соціальної мережі Instagram

До речі, на сторінці Олександра Еллерта в Instagram також є "фотодокази" того, що вони с коханою чудово провели час на закордонному курорті:

Варто зазначити, що після того, як Ксенія Мішина у фіналі проекту обрала Олександра Еллерта, багато хто говорив про неправильність її вибору. Здивована такою реакцією частини аудиторїї, артистка пояснила, що обирала серцем, а тому - не могла помилитися і обрати не той шлях.

Раніше "Hyser" писав про те, що до соцмережі потрапили унікальні архівні фото Ксенії Мішиної.

Також наш портал розповів, що Ксенія Мішина поділилася подробицями взаємовідносин між її сином та коханим.

Нагадуємо, що переможець романтичного шоу "Холостячка" розказав цікаві моменти стосунків між ним та Ксенією Мішиною.