Весела та амбітна знаменита ведуча Леся Нікітюк вирішала привітати свого колегу по новому проєкту "LE Маршрутка". Але не просто подарувати теплі слова, а зізнатися в любові. Фанати красуні відразу стали підозрювати що там було неймовірне кохання. Але колегу звуть Ігор Новинчук, він грає водія Богдана Богдановича. В реальному житті актор щасливий батько двох дітей, та має симпатичну дружину.

Про це написала Леся Нікітюк в Іnstagram.

Зіркова ведуча Леся Нікітюк доволі часто скаржилась на те, що в неї нема коханого чоловіка. Останні нещасливі відносини зірки надовго зруйнували серце. Але нещодавно знаменитість зізналася в великому коханні.

Леся та Ігор, фото:скріншот Іnstagram

Вибір Лесі Нікітюк шокував фанатів. Ведуча поділилася кадрами, де вона позує поряд з ефектним чоловіком. Як виявилось потім, це був водій нового проєкту Ігор Новинчук.

Він грає роль Богдана Богдановича в програмі "LE Маршрутка". Чоловік дуже позитивний, він не відмовляє ніколи Лесі у зйомках. Так, нещодавно Ігор святкував свій день народження. Нікітюк зібрала багато фото та розмістила в соцсіті.

Леся та Ігор, фото:скріншот Іnstagram

Леся Нікітюк просила всіх шанувальників ставить "лайки", писати гарні слова на адресу Новинчука. Далі ведуча дуже смішно просила актора чистити картоплю та чекати на приїзд.

Леся та Ігор, фото:скріншот Іnstagram

Шанувальники в коментарях відмітили неймовірне почуття гумору Лесі.

Коментарі, фото:скріншотІnstagram

Коментарі, фото:скріншотІnstagram

Зірка відмічає, що звикла до того, як кожен раз її приписують роман з чоловіками. Кажуть, що Лесю звали стати учасницею нового сезону "Холостячки", де вона зможе знайти свою половину.

Раніше Hyser писав, як Леся Нікітюк демонструвала свій купальник.

Також портал писав, що ведуча Леся Нікітюк похвалилася стрункими ногами.

Нагадуємо, як Леся Нікітюк здивувала своїх фанів незвичайним фото.