Створені в поліції спецпідрозділи, які захищають нас на лінії фронту мають такі ж права й обов’язки, як і військовослужбовці ЗСУ. Відповідно вони також потребують додаткової підтримки. Не секрет, що «пташки» на війні — розхідний матеріал і доволі часто їх доводиться оновлювати. Нині мавіки потрібні всім, адже без них не воює жоден підрозділ. Саме тому, сьогодні спільно з волонтерами Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» ми передали DJI Mavic, новітні старлінки, дрони, потужні зарядні станції, високотехнологічні наплічники, вітамінні комплекси й все необхідне для підвищення обороноздатності країни Головним управлінням Національної поліції в Черкаській, Полтавській та Дніпропетровській областях.

Про це заявив перший заступник голови Комітету ВР України з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради БФ «Надія» ВалеріЙ Дубіль.

«Військові з Нацполу виконують бойові завдання на гарячих точках фронту і дають гідну відсіч країні-терористу. Коли до нас звертаються захисники й захисниці ми докладаємо всіх зусиль для оперативного закриття потреб. Наша команда й надалі буде робити все, аби наблизити перемогу України. Місія — рятувати життя продовжується», — наголосив політик.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни БФ «Надія» реалізував більш ніж 150 гуманітарних місій. Фонд молодіжної ініціативи «Надія» на чолі з Валерієм Дубілем системно підтримує військові підрозділи та стабілізаційні пункти. А також забезпечує дороговартісною критичною медициною прифронтові шпиталі й госпіталі. Наприклад: швейцарські апарати непрямого масажу серця Easy Pulse Schiller, апарати для гемодіалізу Prismaflex, реанімаційні монітори, томографи, апарати для КТ-, МРТ- та УЗД-досліджень, рентгенапарати, операційні столи, а також японські кабінети гастроколоноскопії Fuji.

Гуманітарну місію фонду «Надія» підтримують партнери.