Столичний депутат Георгій Зантарая провів зустрічі з головою організаційного комітету Парижа-2024, членом МОК Тоні Естанге та виконавчим директором оргкомітету Етьєном Тобуа щодо майбутніх Олімпійських Ігор та участі у них збірної України.

Про це він повідомив у себе на Facebook.

Я хотів би висловити свою щиру подяку французькій стороні за їх постійну безперервну підтримку. Дякую, що за їхню публічну готовність рішуче підтримати збірну України, відкрито демонструючи своє бажання зустріти нашу команду в Парижі цього літа.

Зантаря разом із Оленою Говоровою розповіли представникам оргкомітету змагань, скільки українські спортсмени отримали ліцензій та якими зусиллями вони дістаються Україні. Чиновники не оминули страшну трагедію у Дніпрі, де внаслідок російських обстрілів постраждали спортсмени, зокрема олімпійці. Також депутат поінформував про можливість поспілкуватися з дітьми-спортсменами, які тренуються за кордоном, адже в Україні або не мали можливості, або були дуже обмежені. Висловлено подяку за це європейським колегам.

Повідомили панам Естанге та Тобуа, що відправили до Міжнародного олімпійського комітету листи про порушення встановлених критеріїв від МОК для спортсменів з РФ та РБ щодо нейтрального статусу, і що продовжуватимемо реагувати на ситуацію з представниками країни-агресорки та її сателіту і надалі. Продовжуватимемо зв'язок з Етьєном Тобуа та Тоні Естанге і далі, обмінюючись інформацією та співпрацюючи заради успішного виступу збірної України на Олімпійських іграх-2024!