Політичний експерт Юрій Романенко вважає, що ситуація в Ізраїлі стала відволікаючим маневром, який може зашкодити оборонній підтримці України з боку Заходу.

Про це Романенко написав у своєму Телеграм-каналі.

"Конфлікт між Ізраїлем і Хамасом відвернув увагу всього світу, і оскільки Палату представників очолюють вкрай праві республіканці, Україна більше не може розраховувати на те, що американська військова допомога, від якої вона належить, продовжуватиме надходити, навіть незважаючи на запевнення президента Джо Байдена. на адресу навпаки. Він має переобрання, і підтримка України не є головною турботою американських виборців", - зазначає експерт.

Він також розповів, що відбувається у політичних течіях США.

"Військова машина США починає розпорошуватися на два фронти. Україна відстає по артилерійських снарядах, європейці навряд чи зможуть активізуватися, тоді як Росія, як повідомляється, отримує постачання боєприпасів із Північної Кореї.

Публічно лідери продовжуватимуть говорити про свою підтримку України, але їхні обіцянки починають звучати порожніми звуками. Пара відомих російських жартівників обманом змусила прем'єр-міністра Італії Джорджію Мелоні зателефонувати та сказати, що західні союзники втомилися від конфлікту", - констатує Романенко.

Читайте також:

Краще ніколи це не купуйте: названо ознаки неякісної магазинної ковбаси

Залишаєтеся без грошей і без машини: українців попередили про небезпеку придбання авто за генеральною довіреністю

Українцям розповіли, як дуже швидко перевести пенсію з пошти до свого банку. Інструкція