Політичний експерт Юрій Романенко переконаний, що політична ситуація, пов'язана з підтримкою України, дуже змінюється.

Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

"Погода змінюється, політичні настрої погіршуються, а завзятий контрнаступ може зупинитися, незважаючи на наполегливі вимоги України, що вона боротиметься всю зиму.

Конфлікт між Ізраїлем і Хамасом відвернув увагу всього світу, і, оскільки Палату представників очолюють вкрай праві республіканці, Україна більше не може розраховувати на те, що американська військова допомога, від якої вона належить, продовжуватиме надходити, навіть незважаючи на запевнення президента Джо Байдена. адреса навпаки. Його чекає переобрання, і підтримка України не є головною турботою американських виборців", - зазначає Романенко.

Він також наголосив на проблемах військової допомоги для України з боку Заходу.

"Рік тому енергійна контратака України заслужила на похвалу. Критика його нинішніх зусиль як незадовільних явно ранить.

Військова машина США починає розпорошуватися на два фронти. Україна відстає за артилерійськими снарядами, європейці навряд чи зможуть активізуватися, тоді як Росія, як повідомляється, отримує постачання боєприпасів із Північної Кореї.

Публічно лідери продовжуватимуть говорити про свою підтримку України, але їхні обіцянки починають звучати порожніми звуками. Пара відомих російських жартівників обманом змусила прем'єр-міністра Італії Джорджію Мелоні зателефонувати та сказати, що західні союзники втомилися від конфлікту", - резюмує експерт.

Читайте також:

Справжня хитрість водія: для чого автомобілісти возять у багажнику пляшку з оцтом

Не викидайте лушпиння від цибулі: в чому її користь і як вона може допомогти в будинку

відмовтеся назавжди: як виростити помідори розміром з кулак на підвіконні