Арестович переконаний, що перебіг військових подій повністю залежить від слова глави кремля.

“З огляду на те, що вона висить на волі двох людей, навіть на одному шляху, вона може закінчитися протягом доби. Просто він вирішує зупинити і все. Але чи постає питання про те, яка ймовірність, що він призупинить? Дуже мала”, - зазначає екс-радник, якого цитує Politeka .

Навіть незважаючи на те, що в Росії є впливові особи проти війни, вони не можуть нічого зробити, на думку Арестовича.

“Можу сказати, що у Росії є тверезі сили, які давно хочуть закінчити цю війну, і це не останні люди. Їм це все набридло, вони хочуть, як і раніше, їздити до Мілана та Парижа, щоб поплавати на своїх 150-метрових яхтах. Але питання у тому, як вони впливають на ситуацію?”, - стверджує він.

За словами Олексія Арестовича, глава країни агресорки чекатиме на вибори у Сполучених Штатах Америки, а це означає, що війна затягнеться, що війна в Україні затягнеться щонайменше на один рік.

“Якщо прямо екстраполювати, то шляхи тягтимуть до виборів до США. Звичайно, це означає, що вони будуть готуватися весь наступний рік. Чи готові ми провоювати ще рік, якщо не переглянемо стратегію і все так триватиме? До того ж, попереду у нас ще зима з обстрілами інфраструктури”.

Зрештою екс-радник вважає, що Україні потрібно вдатися до радикальних заходів. Цілком змінити всі наші практики. Від зміни глобального законодавства до звільнення людей та передачі їх обов'язків людям, здатним розвинути військову промисловість, змінити кадрову політику в державі та збройних силах.

Читайте також:

Орхідея цвістиме без зупинки: що потрібно робити з квіткою кожні 10 днів

Нова афера з бензином: українських водіїв попередили про обман

Судорожно вигинався, захиливши очі: у Путіна сталася зупинка серця. Деталі