колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович переконаний, що основне завдання українських військових – це повернути Токмак, адже це не лише питання повернення території, а й можливість знищити якнайбільше росіян.

Про це повідомляє Politeka .

"Потрібно дійти до Токмака, перерізати залізницю та утримувати там її перерізаною, незалежно від того, як росіяни намагатимуться це подолати. У них теж все не в порядку зі стратегічним резервом", - зазначив експерт.

За словами колишнього радника, введення 18 та 25 армії в бій виявилося поганим рішенням, оскільки вони мають стати стратегічним резервом, але цієї мети не було досягнуто. Натомість армія була сформована шляхом поділу 40-го армійського корпусу та частинами 22-го армійського корпусу, що містяться в Криму.

"Тому у них не ахти. І в страшний наступ вони теж не втечуть. Більше того, ціна боротьби на фронті зараз така, що підрозділи 76 та 106 повітряної дивізії перекинуті з-під Кремінної та Сватового, де вони намагалися наступати на південь", - продовжив він.

Колишній радник ще раз наголосив на важливості перерізати залізницю в Токмаку, що змусить російську армію переживати складну зиму в степу Запорізької та Херсонської.

"У нас немає сил для контрнаступу, у них немає сил для наступу. Це означає стаціонарний фронт, на якому важливо - не хто чий окоп захопить, а у кого далекобійні засоби наступу, що дозволяють вибивати противника, що стоїть на місці", - зазначив експерт.

Читайте також:

Тетя Циля прославилася ними на всю Одесу: рецепт найсмачніших котлет із карася

Машина не заведеться в самий невідповідний момент: як зрозуміти, що незабаром ваш акумулятор сяде

І жодних ліків: названо 8 найпростіших продуктів, які допомагають зупинити випадання волосся