Політичний експерт, співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко прокоментував необхідність запуску балістичних ракет Україною.

"30 років тому Україні випускала балістичні ракети "Сатана". Якщо нам не дають гарантії безпеки, то ми всі гроші повинні спрямовувати на будівництво парків і доріг, а на будівництво таких ракет", - зазначив Романенко, якого цитує Politeka .

Він каже, що створювати такі ракети треба таємно.

"Про це не треба буде говорити публічно, так само, як і про ракети. Не треба кричати про це на весь світ. Просто, у разі прильоту "Калібрів" на Єкатеринбург, Челябінськ, Москву чи Владивосток має прилітати 8 тонн вибухівки. 8 тонн - це 40 "Калібрів". Це не ядерна бомба, її ще потрібно зробити, а 40 "Калібрів". Цього достатньо, щоб прати на порошок заводи, які виробляють "Калібри, літаки, танки. Коротше все, що руйнує нашу країну», – написав Романенко.

Він вважає, що таку програму треба запускати якнайшвидше.

"Україна відмовилася від ядерної зброї і світ це не оцінив. Тому треба перестати пускати рожеві соплі і поки що живі інженери робити, що можна ще зробити. Нехай ці ракети літатимуть косо і криво, але якщо вони будуть падати на російські міста, то це надаватиме у 100 разів більший ефект, ніж висмоктані з пальця "гарантії" від імпотентів Заходу", - резюмував Романенко.

Читайте також:

Це має знати кожен мешканець села: якими дровами не можна топити піч

Не поспішайте її викидати: як врятувати орхідею, якщо вона перестала цвісти і починає засихати

Тепер багато що зміниться: в Україні служби таксі працюватимуть за новими правилами