Колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович вважає, що, спостерігаючи за діями країни-окупанта, можна дійти одного простого висновку: росіяни готові віддати нам Херсон та Запоріжжя.

“Я маю сигнал, на який я хотів би звернути увагу. Вони будують залізничну дорогу: мости, які мають з'єднати Волноваху, Розівку, Маріуполь. Тобто кордон Запорізької та Донецької області із територією Росії. Для мене це ознака того, що вони готові віддати Херсонщину та Запорізьку область", - заявив Арестович, якого цитує Politeka .

За словами колишнього радника президента, у Путіна може бути безліч пояснень цієї ситуації. Для нього не буде складно вигадати чергову байку про те, навіщо вони приєднали області України до себе, а потім від них відмовляються.

"Вони скажуть, що приєднали Запоріжжя та Херсон до свого складу, бо демілітаризували, звільняли їх від українських бандитів, які хотіли напасти на Крим чи Енергодар. Що зробили, щоби бандерівці озвіріли. Знищували цих бандерівців, стримували довгий час, потім домовилися разом із Заходом нав'язати Україні правильний порядок денний і дали людям можливість проголосувати. Люди демократично обрали Україну, то що вони тепер зроблять, коли люди зробили свій вибір?", - каже екс-радник.

Читайте також:

Багато хто повторює цю помилку: чому в жодному разі не можна прибирати опале листя на дачі або в селі

Все життя простояв у занедбаній сараї: у селі під Києвом знайшли новий ЗАЗ. Він проїхав лише 120 км

Жданов розповів, чому Росія раптово переключилася на дрони замість ракет