Колишній позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович поділився прогнозом завершення війни. На його думку, війна закінчиться тоді, коли «українці змінять щось у собі».

«Війна продовжуватиметься, доки ми не приймемо необхідність заглянути всередину себе і змінити щось у собі та у своєму ставленні до світу», – зазначає Арестович, якого цитує Politeka .

Нагадаємо, раніше Арестович заявив, що гостра фаза протистояння з РФ продовжуватиметься до 2035 року. Вона, можливо, буде без використання зброї, і при цьому може настати стадія припинення вогню.

Однак, на переконання Арестовича, Росія відчайдушно намагатиметься атакувати нас на дипломатичному рівні через спецслужби за допомогою економічного та інформаційного фронту. "Це я гарантую, 101%, тому що доля Російської імперії без України не вирішувана", – наголосив він.

Саме тому, вважає Арестович, перед Україною стоїть завдання почати ставати, як Ізраїль та Південна Корея.

"Обложену фортецю ми вже маємо, а порядки всередині фортеці поки не наводили. Коли у нас обложена фортеця буде обложеним квітучим садом, який дуже динамічно розвивається, я думаю, що багато людей зроблять вибір і оберуть Україну", - вважає екс-радник ВП.

Читайте також:

Цей аромат зводив з розуму всю Одесу: рецепт єврейської вареної яєчні з помідорами

Ви попрощаєтеся зі своєю машиною: чому не можна вмикати кондиціонер одразу після запуску двигуна

Путін зі своїм Кремлем уже став "болотом": Латвія вжила потужних заходів