Український політолог, співзасновник Українського інституту майбутнього політичний експерт Юрій Романенко обурений діями українських чиновників під час війни.

"За півтора місяці до опалювального сезону і через півтора роки війни за щучим велінням, за моїм бажанням видобутку вугілля вирости раз-два! Минулої зими ми так впоралися, що дасть Бог і цій впораємося, а якщо не впораємося, то скажемо, що то все агресор та прокляті соціології. Молимося, брати та сестри, молимося. Ну і в слід соціологічному опитуванні ви знаєте, що робити", - написав Юрій Романенко у своєму Телеграм-каналі, критикуючи заяву Міністерства енергетики України з приводу майбутньої складної зими.

Зокрема, міністр енергетики Герман Галущенко заявив:

"Ми готуємося до складної зими. Адже ворог планує продовжувати обстріл наших енергооб'єктів. На жаль, ми мали цей досвід минулої зими і знаємо, наскільки це складне випробування. Тому праця кожного з вас дуже важлива – тих, хто на своїх плечах тримає видобуток. постачання вугілля. Нам потрібно збільшувати видобуток, щоб забезпечити потреби теплової генерації та балансувати систему. Ми впоралися минулої зими, і я впевнений, що впораємося і цього разу".

Читайте також:

Таке готували лише для панів: рецепт варення з яблуками та маком від Євгена Клопотенка

Історична подія: російський літак випустив ракети британським. Випливли подробиці

Ще є час: чим треба полити троянди, щоб вони цвіли до кінця жовтня