Про це повідомлено у Telegram Андрія Білецького.

За словами Білецького, передусім Україні варто рухатися до союзу поза Сполученими Штатами та НАТО. «Наш шлях – це орієнтація у великій грі на американсько-британський союз, як на найбільш надійних і послідовних союзників України», - підкреслює він.

Водночас націоналіст зазначає, що насправді багато країн потребують захисту від російської агресії і з ними Україна могла б вибудувати силовий блок. «Є країни, у яких є природна зацікавленість в безпеці від РФ. Це в першу чергу країни Східної Європи, Балтії, Скандинавські та країни, які у 20 сторіччі були окуповані Радянським Союзом», - зауважує лідер Нацкорпусу.

Він не відкидає необхідності орієнтуватися на власні сили, але й радить шукати союзників ззовні. А відтак, констатує Білецький, такими союзниками для України може стати більшість східноєвропейських держав. Це, на думку націоналіста, перспективний напрямок руху.

Як повідомляв Hyser, «Національний Моніторинг» повідомив, що згідно з останніми даними рейтинг Кухарчука на довибори у ВР зміцнів.

Також Hyser писав про те, що Нацкорпус назвав вимоги учасників Маршу Нації.