Глава партії «Держава» Дмитро Василець привітав Комуністичну партію Китаю зі столітнім ювілеєм.

Про це йдеться в телеграм-каналі «Держави».

«Ми високо оцінюємо керівну роль КПК, завдяки якій у зовнішній політиці Китай просуває курс на творчий розвиток і мирне співіснування.

Розвиток культурної взаємодії між нашими країнами послужить поглибленню взаєморозуміння і дружби наших народів, обміну кращими досягненнями в галузі соціальної політики та побудови міцних, стабільних і довгострокових відносин в ім'я процвітання наших народів. А також послужить якнайшвидшому зняттю суперечностей в міжнародній політиці, викликані агонією старих деградуючих агресивних політичних моделей, які перешкоджають благу народів світу, сіючи навколо хаос і війну», - вважає політик.

На його думку, КПК належить заслуга в тому, що для українсько-китайського співробітництва в економіці відкриті широкі перспективи.

«На сьогоднішній день Китай є основним торговим партнером України завдяки взаємовигідним для наших народів підходам в міжнародній торгівлі. Підвищення товарообігу і організація транзиту китайських вантажів через Україну стане одним з важливих кроків у справі підвищення добробуту наших народів для прискорення загального і соціального прогрессу. Ми висловлюємо прагнення і готовність спільно служити справі міжнародного соціального прогресу на основі міжпартійного співробітництва», - говорить Дмитро Василець.

Раніше, як повідомляє Hyser, партія «Держава» підтримала протест підприємців проти дій влади.

Також представники цієї партії взяли участь в акції протесту проти вільного продажу землі.