Партія «Держава» виступила на підтримку протестів київських підприємців проти жорстких умов роботи для них. Про це йдеться на сайті партії, повідомляє у своєму телеграм-каналі її лідер Дмитро Василець.

«Влада навмисно створює додаткові труднощі для людей, які заробляють на життя і створюють робочі місця. Дії влади заганяють мільйони людей у ​​злидні та голод. Олігархи, як українські, так і закордонні, протиставляють підприємців і найманих працівників, щоб мати можливість паразитувати на чужій праці», - вважають в «Державі».

При цьому наголошується, що влада та олігархи використовують правоохоронні органи виключно у власних інтересах. Держава служить меншості своїх громадян, нехтуючи більшістю.

«Під ударом опинилися й права приватного бізнесу, і права найманих працівників. Знищується добробут більшості жителів нашої країни заради вигоди мізерної меншості, яке не підкоряється закону і не платить податки. Тому соратники «Держави» взяли участь в акції протесту підприємців, де зазнали насильства з боку поліції», - заявляє керівництво партії.

Раніше, як повідомляє Hyser, в цій партії заявляли, що Конституційний суд піддається тиску з-за своєї незгоди на продаж української землі.

Також «Держава» зажадала суворого покарання тих українських політиків, які діють в інтересах інших країн.