Американський президент Джо Байден обмовився і прізвище російського президента вимовив не зовсім так, як звучить насправді.

Замість "Путін", він назвав главу Кремля "Клутін", пише "Оглядач".

Про це йдеться в розшифровці в розшифровці виступу американського лідера з приводу антиросійських санкцій, опублікованій на сайті Білого дому.

Уточнюється, що він обмовився, але тут же виправився.

"Я ясно дав зрозуміти президенту Клутіну, що Сполучені – Путіну – що Сполучені Штати непохитні в нашій підтримці наших союзників і партнерів в Європі. У цьому ключі я висловив занепокоєння з приводу нарощування російської військової потужності на кордоні з Україною і в окупованому Криму. Я підтвердив підтримку США суверенітету і територіальної цілісності України. І я наполегливо закликав його утримуватися від будь-яких військових дій", – сказав Байден.

Відзначимо, що стягування Збройних сил Російської Федерації до кордонів України турбує як безпосередньо український уряд, так і багато державних відомств Сполучених Штатів Америки. Цього разу щодо цього питання висловився директор ЦРУ Вільям Бернз.

Під час слухання "світової загрози" в Комітеті з розвідки Сенату США Бернз заявив про те, що скупчення російських військ на території анексованого Криму і Донбасу може привести можливості військового вторгнення.

На думку директора ЦРУ, очевидно, що стягування російських військ призводить до серйозного занепокоєння. Він зазначив, що накопичення сил досягло того моменту, коли це може вже означати основу для окремих військових вторгнень.

Раніше Hyser писав про те, що глава Міноборони РФ Сергій Шойгу пояснив, з якою метою російські війська оточують Україну.

Також Hyser повідомляв, що у мережі з'явилася інформація про те, що на Донбасі українські військові почали піддаватися повітряним бомбардуванням.

Нагадаємо, що ситуація між Росією і Україною продовжує загострюватися, оскільки в Чорне море зайшли російські військові кораблі.