Президент Україна Володимир Зеленський записав чергове відеозвернення до українців.

У ньому він привітав усіх з сьомою річницею створення Нацгвардії. Варто відзначити, що нацгвардійці з перших днів прояву російської агресії перебувають в епіцентрі подій, щоб протистояти їй. За що український президент подякував їм у своєму відео окремо. Про це пише "Укрінформ".


Він зазначив, що в критичний для держави момент військові, правоохоронні органи і добровольці-патріоти об'єдналися, щоб разом захищати суверенітет і цілісність нашої держави. В результаті саме завдяки активній участі нацгвардійців, на думку Зеленського, вдалося зупинити поширення частиною України "вірусу сепаратизму".

Також глава держави акцентував увагу на тому, що воїни-гвардійці беруть участь не тільки в проведенні операції Об'єднаних сил, але і завжди готові прийти на допомогу туди, де вона потрібна. Зокрема, вони щодня допомагають українським поліцейським захищати громадську безпеку та правопорядок.

Зеленський привітав українців з сьомою річницею створення Нацгвардії, фото: 057

Так, за свої заслуги понад півтори тисячі нацгвардійців отримали високі державні нагороди, а п'ятеро воїнів - звання Героя України посмертно. Наприкінці свого звернення Зеленський побажав сил і здоров'я співробітникам Нацгвардії.


Раніше "Hyser" писав про те, що Зеленський придумав, як змінити життя українців на краще. Зокрема, глава держави має намір "діджиталізувати" кримінальний процес і вже подав відповідний проект закону до Верховної Ради.

Також наш портал повідомляв, що в Україні введуть нові паспорти. Президент України Володимир Зеленський зробив важливий анонс, з яким варто ознайомитися всім, особливо неповнолітнім.

Нагадуємо, що Володимир Зеленський підписав суворий закон, завдяки чому за лже-повідомлення про мінування тепер доведеться відсидіти великий термін.