У Навального відмовилися виправити карту, на якій Крим позначений як російський

Штаб російського опозиціонера Олексія Навального відмовився позначити Крим як територію України на карті, яка розміщена на сайті. Про це повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.
Рефат Чубаров повідомив, що провів діалог з головою штабу Олексія Навального Леонідом Волковим. В ході розмови він закликав колег опозиціонера виправити помилку на карті, яка розміщена на сайті "Свободу Навальному", а саме позначити Крим, як українську територію.

Соратник Навального у свою чергу заявив, що виконати прохання голови Меджлісу неможливо, оскільки Крим не належить Україні, що визнається міжнародною спільнотою. Рефат Чубаров вирішив не транслювати аргументи глави штабу в соціальних мережах і закликав його особисто їх озвучити.

Чубаров закликав, соратників Навального припинити "мародерствувати в чужому домі", якщо вони хочуть справедливості в своїй країні.

Варто нагадати, що в 2014 році Олексій Навальний звернувся до громадян України з рекомендацією не сподіватися на повернення півострова, оскільки він "не бутерброд з ковбасою", щоб його повертати туди-сюди. У той же 2014 році Російська Федерація розв'язала збройний конфлікт на сході України і анексувала Крим.

Примітно, що тоді російський уряд окупацію не визнав і назвав це "відновленням історичної справедливості". На сьогоднішній день на півострові спостерігається безліч проблем, зокрема з питною водою. Через висихання водосховищ і річок місцеві жителі отримують воду за графіком.

Раніше портал Hyser інформував, що Володимир Путін визначився, хто стане його наступником на посаді президента.

Також портал Hyser повідомляв, що Леонід Кравчук заявив, що переговори з Росією щодо Донбасу зайшли в глухий кут. Для того щоб зрушити процес з "мертвої точки" до переговорів можуть залучити США.

Крім того портал Hyser писав, що окупаційна влада Кримського півострова вирішила відзначити карантинні обмеження для святкування річницю окупації.