Президент України Володимир Зеленський підписав важливий документ.

Зокрема, йдеться "про стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя". Даний документ вступив в дію завдяки указу українського президента. Про це пише "Оглядач".


При цьому стратегія деокупації Криму була схвалена Радою національної безпеки і оборони (РНБО) 11 березня. Очікується, що завдяки їй вдасться відновити територіальну цілісність України в міжнародно визнаних кордонах шляхом деокупації та реінтеграції Криму.

У документі, в якому прописана вищезгадана стратегія, прописаний чіткий алгоритм дій нашої держави в процесі повернення захопленого Росією українського півострова. Цей план збираються надати міжнародній спільноті, а щоб це зробити, Україна ініціює міжнародний переговорний процес для подальшого визначення способів деокупації Криму.


Зі змістом стратегії можна ознайомитися на сайті ОП. Також варто додати, що стежити за виконанням рішення РНБО буде секретар президента Олексій Данилов, на якого Зеленський поклав відповідні обов'язки.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Криму ситуація виходить з-під контролю, а росіяни готуються до масової втечі з півострова. Відомо, в чому ж справа.

Також наш портал повідомляв, що українців ошелешили несподіваною новиною з півострова. Річ у тому, що окупаційна влада Криму заборонила громадянам України володіти власними земельними ділянками.

Нагадуємо, що Леонід Кравчук розповів, як Путін хоче пробити дорогу до Криму. Він допускає, що Росія може завдати серйозного удару.