В Офісі Президента в черговий раз обговорили збільшення захворюваності на коронавірус.

Так, в офісі Президента в черговий раз пройшла нарада, на якій обговорювали зростання захворюваності на коронавірус серед населення. В першу чергу розглядалися питання того, як можна припинити поширення хвороби. Тому що в багатьох лікарнях вже просто немає вільних місць.

Крім того гостро постало питання того, як можна підтримати тих людей, які змушені зараз перебувати в "червоній зоні".

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що активних хворих в країні на сьогодні більше 263 тис..

"З 63 тисяч ліжок з підведеним киснем заповнені 39 тис.ліжок інтенсивної терапії зайнято 2 652 з 4 909", - зазначив глава уряду.

Шмигаль додав, що 20 березня було проведено засідання Державної комісії з питань ТЕБ і НС, за підсумками якого до "Червоної" зони були віднесені місто Київ і Одеська область. Крім того, сьогодні вранці за дорученням Президента України глава уряду провів нараду з міністрами щодо розробки механізмів спільної з органами місцевого самоврядування Підтримки Бізнесу і людей в "червоних" зонах.

Нагадаємо, що після введення першого загальноукраїнського локдауну багато підприємців не витримали і закрили свій бізнес. Тому що вони просто не могли працювати і платити зарплати своїм працівникам їм було ні з чого.

У даній ситуації цього допустити не можна. Тому що так рівень безробіття в країні рекордно виріс. Цим людям теж потрібні засоби до існування. Але вони змушені виживати на допомогу по безробіттю, які в нашій країні неймовірно маленьке.

Також в уряді ведеться активна робота над тим, щоб якомога швидше отримати вакцини від коронавірусу.

Раніше Hyser писав про те, що Київ тремтить від облоги, правоохоронці готові відбиватися.

Також писали, що Зеленський виступив перед народом з результатами чергового засідання РНБО.

Нагадаємо, що у Зеленського розповіли, де далі чекати локдаун.