З'явилася інформація щодо можливих наступників президента Білорусі Олександра Лукашенко.

Чиновник розповів про двох "міцних кандидатів" зі своєї команди - генерала і губернатора - яких вважає надійними людьми. На думку Лукашенка, вони з легкістю могли б очолити країну після нього, але зрозуміло, вибір залишається за народом. Про це пише "Корреспондент.net".


Однак "його люди" можуть і можливо братимуть участь у наступних президентських, а вже чи будуть за них голосувати - покаже час. Тим не менш, Лукашенко не сумнівається, що вони дійсно є "міцними кандидатами".

Такими він вважає генерала Юрія Караєва, який є помічником президента і інспектором по Гродненській області, і губернатора Володимира Караніка - він займає посаду голови Гродненського облвиконкому. Президент Білорусі відзначив їх кращі якості, а саме те, що вони молоді і тямущі. Так мовити, нове покоління, які знають ціну своїй країні.

Олександр Лукашенко не бачить поки своїх дітей при владі, фото: Delo.ua

Враховуючи все вищесказане, президент Білорусі Олександр Лукашенко впевнений, що вони зможуть скласти гідну конкуренцію іншим кандидатам. При цьому Лукашенко зазначив, що його діти на президентське крісло не мітять і зміна влади відбудеться тільки за допомогою виборів.

Крім того, Олександр Лукашенко виступив з пропозицією скорегувати повноваження глави держави в новій Конституції Білорусі, оскільки наразі вона дає главі держави занадто великі повноваження.

Раніше "Hyser" писав про те, що Росія заходить до Білорусі під виглядом грандіозних навчань. Йдуть цілі Російські колони, готують авіацію.

Також наш портал повідомляв, що Білорусь заполонять військові літаки Путіна. Лукашенко дав свій коментар з цього приводу.

Нагадуємо, що Лукашенко подарував синові високе військове звання. Як то кажуть, дітям - все найкраще.