У мережі сміються над фотожабами на Володимира Путіна

Напередодні між президентом США і главою Росії спалахнула перепалка. Джо Байден назвав Володимира Путіна вбивцею, а той у свою чергу вирішив відповісти дитячою приповідкою: "хто так обзивається, той сам так називається". Внаслідок чого в мережі з'явилося багато жартів про главу Кремля. Про це пише "Апостроф".

Автори фотожаб вдосталь посміялися над російським президентом через його висловлювання. Так, на першій картинці Володимир Путін зображений в блазнівському ковпаку, а на іншій його називає вбивцею власне відображення на столі. Для створення ще однієї їдкої фотожаби автор використовував іншу дитячу приповідку, яка починається зі слів "Жадіна-говядіна, солоний огірок...".

Фотожаба. Фото: Апостроф
Фотожаба. Фото: Апостроф

Фотожаба. Фото: Апостроф
Фотожаба. Фото: Апостроф

Фотожаба. Фото: Апостроф
Фотожаба. Фото: Апостроф

Фотожаба. Фото: Апостроф
Фотожаба. Фото: Апостроф

Варто відзначити, що напередодні президент США Джо Байден публічно заявив, що вважає Володимира Путіна вбивцею. В рамках інтерв'ю журналіст запитав американського президента чи дійсно він знайомий з президентом Росії Володимиром Путіним і чи вважає він його вбивцею. На що Джо Байден дав позитивну відповідь.

Підкреслюється, що глава США підозрює Росію у втручанні в президентські вибори в 2020 році. Джо Байден розповів, що мав розмову з главою Кремля і знає його відносно добре. Він попередив російського президента, що США не залишить без уваги дії Росії, які були спрямовані на зміни ходу виборів. Як зазначив американський президент Росію чекають наслідки, якщо факт втручання буде підтверджений.

До слова, які саме заходи має намір вжити Джо Байден поки не відомо, оскільки він тільки обмежився словами на адресу Путіна: "Будьте готові"

Раніше портал Hyser інформував, що Володимир Путін визначився, хто стане його наступником на посаді президента.

Також портал Hyser повідомляв, що Леонід Кравчук заявив, що переговори з Росією щодо Донбасу зайшли в глухий кут. Для того щоб зрушити процес з "мертвої точки" до переговорів можуть залучити США.

Крім того портал Hyser писав, що окупаційна влада Кримського півострова вирішила відзначити карантинні обмеження для святкування річницю окупації.