Перша леді України Олена Зеленська вибрала вельми вишукане вбрання для зустрічі з литовською делегацією.

Уточнюється, що вона супроводжувала свого чоловіка, президента України Володимира Зеленського під час його офіційної зустрічі з главою Литовської Республіки Гітанасом Науседою в Києві. Фото з цієї зустрічі з'явилися на фан-сторінці першої леді в Instagram і на офіційному сайті президента України, пише "Оглядач".

Олена Зеленська похвалилася витонченою фігурою, фото: Facebook

На представлених кадрах можна розглянути весь образ Зеленської, який, як завжди, був стриманим і вишуканим. Для такої важливої події Олена віддала перевагу пальто винного кольору з накладними кишенями і великими гудзиками від вітчизняного бренду A. M. G, доповнивши його поясом трохи більш яскравого відтінку.

На ногах у першої леді красуються чорні човники на підборах, які ідеально підходять до цього пальто. Також Зеленська не забула про захисну маску - цього разу обрала її в чорному кольорі.


Примітно, що Олена Зеленська не вперше демонструє бездоганний стиль і тут варто віддати належне її хорошому смаку або тій людині, яка підбирає їй образи на важливі заходи.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали рідкісні фото з Оленою Зеленською, на яких так само зображена її дочка Олександра ще зовсім маленька.

Також наш портал повідомляв, що Олена Зеленська підкорила користувачів мережі легким, ніжним весняним образом.

Нагадуємо, що Зеленський придумав, як змінити життя українців на краще. Українці голосно ахнули і затамували подих.