Джо Байден заявив, що Росія відповість за свої дії

Президент США Джо Байден публічно заявив, що вважає главу Російської Федерації Володимира Путіна вбивцею. Про це він заявив в інтерв'ю виданню ABC News.

В рамках інтерв'ю журналіст запитав американського президента чи дійсно він знайомий з президентом Росії Володимиром Путіним і чи вважає він його вбивцею. На що Джо Байден дав позитивну відповідь.

Крім того Джо Байден заявив, що Володимир Путін "заплатить" за втручання в президентські вибори США. Він зазначив, що розмовляв з главою Кремля і знає його відносно добре. За словами американського президента під час їх останньої розмови він попередив Путіна про наслідки, які чекають його, якщо втручання Росії у вибори підтвердиться.

Варто відзначити, що які саме заходи глава США має намір вжити щодо РФ невідомо. Джо Байден обмежився лише словами:"Будьте готові".

До слова, напередодні розвідка США оприлюднила дані про іноземне втручання в президентські вибори 2020 року. У звіті зазначено, що до цього доклав зусиль глава Російської Федерації Володимир Путін. Згідно з інформацією він курирував масштабні зусилля, які були спрямовані на очорнення чинного президента США.

Напередодні стало відомо, що США планують ввести санкції проти кількох країн дії, які були визнані як іноземне втручання у вибори в США. Під удар потраплять Іран, Китай, а також Російська Федерація. Згідно з інформацією санкції накладе міністр фінансів після їх узгодження з держсекретарем, Генеральним прокурором і міністром внутрішніх справ. На даний момент залишається під питанням, які саме обмеження від США чекають Росію в майбутньому, оскільки інформація на цей рахунок не розголошується.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Леонід Кравчук заявив, що переговори з Росією щодо Донбасу зайшли в глухий кут. Для того, щоб зрушити процес з "мертвої точки" до переговорів можуть залучити США.

Також портал Hyser інформував, що Європейський союз продовжив санкції щодо Росії.

Крім того портал Hyser писав, що Росія може перейти до більш агресивних дій щодо України.