Користувачі обговорюють зовнішність деяких політичних діячів, яка викликає масу питань.

Наприклад, нещодавно відзначився неслухняний чуб прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона. В результаті британському прем'єру довелося пояснюватися перед співгромадянами, переконуючи їх у тому, що в кабінеті у нього є гребінець і він регулярно зачісується. Про це повідомляє "ТСН".


Однак не тільки його шевелюра стала приводом для гучних скандалів, а й інших політичних діячів, для яких взагалі все завершилося фінансовим розслідуванням. Так, неодноразово в жовтій пресі писали про зачіску Герхарда Шредера, який є ТОП-менеджером російського "Газпрому" і близьким другом Путіна.

На думку Шредера, його шевелюра поєднує сучасність і минуле. У 2001-му, Герхард Шредер, який на той час був канцлером Німеччини, засвітився на відео з українським президентом Леонідом Кучмою в дивному вигляді. Всі звернули увагу на густу, доглянуту і, головне, темну шевелюру німця.

Зокрема, про це написало інформаційне агентство, на яке згодом Шредер подав до суду. У підсумку судом був винесений вердикт:"Шредер волосся не фарбує". Історія ця запам'яталася всім надовго.

Шевелюра Дональда Трампа, на якій за даними видання "The New York Times" він "відмив" 70 000 доларів з американських податків, теж варта уваги.


Кім Чен Ин взагалі є іконою стилю для всіх підданих Північної Кореї. Тутешнім чоловікам вже давно "рекомендовано" стригтися в стилі свого лідера.


Серед українських політиків варто виділити Юлію Тимошенко, яка любить експериментувати із зачісками і змінила вже її не одну. Довгий час чиновниця носила косу, але нещодавно відмовилася від неї на користь безладних великих кучерів.


Раніше "Hyser" писав про те, що Тимошенко епатувала новим образом з металевими накладками.

Також наш портал повідомляв, що Кароль переодяглася в Тимошенко і пішла у відрив.

Нагадуємо, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко прокоментувала нещодавні зміни зовнішності.