Володимир Зеленський поділився спільним знімком з українськими захисниками

Глава держави Володимир Зеленський, незважаючи на свій статус, не відмовляє бажаючим зробити спільний знімок с президентом країни. Так, гарант на своїй сторінці в соцмережі instagram поділився знімком на якому його щільно оточили чоловіки для спільного селфі.

Судячи з підпису до знімка президент фотографувався з добровольцями і військовослужбовцями, які стали на захист держави під час вторгнення Росії. Чоловіки буквально брали Володимира Зеленського штурмом, щоб не упустити шанс зробити спільний знімок.

"Слава героям-добровольцям, які у вирішальний момент стали на захист нашої свободи і показали приклад нескореності для всієї України!", - підписав публікацію президент.

Українці не обійшли стороною публікацію глави держави і залишили безліч коментарів. Деякі побажали гаранту удачі у всіх звершеннях, а інші помітили, що президент знаходиться в оточенні людей без маски.

"Удачі Вам, наш президент!! Розуміємо що не легко, бере час, бажаємо не здаватися! Ми в вас віримо!", "А як же коронавірус, де маски?", "Володимир Олександрович, ви наша гордість!",- написали користувачі Мережі.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Варто відзначити, що знімок архівний і був зроблений в 2019 році, коли Володимир Зеленський відкривав "Ігри нескорених". У даних змаганнях брали участь ветерани та військовослужбовці, які отримали поранення, захворіли або були травмовані, виконуючи свої службові обов'язки в зоні бойових дій.

Раніше портал Hyser інформував, що Володимир Зеленський анонсував масову чистку в лавах фракції " Слуга народу". Президент заявив, що в партії не повинно бути випадкових людей.

Також портал Hyser інформував, що Володимир Зеленський записав нове відеозвернення до українців, в якому підбив підсумки четвертого засідання РНБО.

Крім того портал Hyser інформував, що глава держави Володимир Зеленський поділився грандіозними ідеями, які планує здійснити вже цього року.