Леонід Кравчук висловився щодо ефективності особистої зустрічі Зеленського з Путіним.

За його словами, тільки шляхом переговорів України з Росією можна дізнатися їх реальну позицію в питаннях, що стосуються територіальної цілісності і незалежності нашої країни. Таким чином, глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук впевнений, що потрібно тільки зустрічатися і домовлятися, пише "Цензор.net".

Кравчук розповів про зустріч Зеленського і Путіна, фото: Главком

Кравчук зазначив, що тільки після оприлюднення реальної позиції РФ, будь-які маніпуляції з цього приводу відійдуть на задній план. Варто відзначити, що президент України Володимир Зеленський може нарешті зустрітися з Путіним та іншими лідерами країн "нормандського формату" в рамках спільного саміту. Однак його намагаються організувати вже рік і поки безрезультатно.

Якщо ця зустріч так і не відбудеться, то Зеленський висловився про свій намір в такому випадку організувати окрему зустріч з лідерами країн, у тому числі Путіним. Кравчук вважає, що це правильна позиція, хоч багато хто і говорить, що з Росією, мовляв, безглуздо розмовляти. Зате це дозволить дізнатися позицію Кремля в ситуації, що склалася з Донбасом.

Леонід Кравчук вважає, що потрібно дізнатися позицію Кремля в питанні з Донбасом, фото: Українська правда

Було б ефективніше звичайно ж, на думку Кравчука, організувати зустріч "один-на-один" Зеленського з Путіним. Це можливо, але тільки при бажанні обох сторін.

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, коли Росія може втратити Путіна. На цей рахунок висловилися американські експерти.

Також наш портал повідомляв, що експерт розповів про кремлівську таємницю, яку приховують. Зокрема, були названі головні помилки глава Кремля, якого можуть привести до знищення його держави.

Нагадуємо, що Росія заходить до Білорусі під виглядом грандіозних навчань.