Дружина чинного президента України Володимира Зеленського Олена Зеленська постала на публіці в стильному вбранні вартістю 1000 американських доларів або 28000 гривень.

Перша леді одягла брючний костюм, відвідавши Всеукраїнський форум "Україна 30. Культура. Медіа. Туризм", пише "Оглядач".

Костюм українського бренду A.M.G. складався з класичного чорного піджака, широких штанів і білої сорочки. Пані Зеленська розпустила своє волосся і одягла невеликі золоті сережки.

У своєму Instagram Олена Зеленська також поділилася серією знімків з форуму, супроводивши їх довгим постом.

"Мода – це один з інструментів культурного впливу. А для дружин президентів – це ще й важливий інструмент культурної дипломатії.

Так уже склалося, що те, у що я вдягнена, часом обговорюють гучніше, ніж мої робочі зустрічі та проєкти. Мені це може не подобатись, але хіба це не є підтвердженням того, що мода сьогодні відіграє велику роль у нашому житті?

Тому, коли мене запросили виступити на Всеукраїнському форумі «Україна 30» у межах панельної дискусії «Мода. Що Україна дає і що може дати світові?», я точно знала, про що хочу поговорити.

По-перше, мода допомагає налагоджувати культурні зв’язки між країнами. Участь у тижнях моди та організація власних за кордоном – вдалий шанс показати світу колекції та талант українських модельєрів.

По-друге, українська мода та легка промисловість – це велика індустрія, яка дає робочі місця близько 130 тисячам людей. Україна експортує текстильну продукцію на суму понад 1 мільярд доларів. А обсяг внутрішнього ринку споживання сягає 5 мільярдів доларів. Тобто є великий економічний потенціал, який варто нарощувати та реалізувати сповна.

По-третє, мода має важливу соціальну місію – вона дає змогу жінкам розвиватися та розкривати свій талант у творчості та в лідерстві. Адже з тих 130 тисяч осіб, які зайняті в модній індустрії, 75% – це саме жінки.

Мені не просто пощастило бути першою леді. Мені пощастило бути першою леді України. Країни, у якій так багато талановитих дизайнерів. Не просто талановитих, а суперзірок у світі моди! Завдяки талантам наших дизайнерів я можу використовувати свою роботу та статус, щоб з гордістю промотувати Україну на міжнародній арені. Тому я завжди обираю одяг українських дизайнерів для міжнародних візитів", (Орфографія збережена - прим. ред.), - написала вона під фото.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі опублікували фото Олени Зеленської, на якому вона постала в розкішному білосніжному образі.

Також Hyser повідомляв, що Олена Кравець підкорила підписників свого мікроблогу елегантним вбранням.

Нагадаємо, що у мережі показали найрозкішніші вбрання Олени Зеленської за 2020 рік.