Юлія Мендель розповіла про коханого і заявила, що хоче дітей

Прессекретар глави держави Володимира Зеленського Юлія Мендель розкрила подробиці особистого життя і заявила, що хоче дітей від коханої людини. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню "ГОРДОН".
Журналістка поцікавилася, як при напруженому графіку, коли навіть у вихідний день можуть викликати на роботу, можна будувати серйозні стосунки. На що Юлія Мендель відповіла, що робочий графік у її обранця ще більш напружений, ніж у неї. При цьому вона відмовилася уточнити де і яку посаду займає її коханий, приховавши навіть його сферу діяльності.
Інтерв'юер спробувала уточнити сферу діяльності чоловіка назвавши кілька варіантів: політик, спортсмен, колега з офісу президента або співробітник студії "Квартал 95". Мендель не стала уточнювати, зазначивши лише, що її коханий не має відношення до компанії "Квартал 95". Прессекретар президента зазначила, що вона дуже щаслива поруч зі своїм чоловіком і любов любить тишу, тому розкривати особистість чоловіка не стала.
Юлія Мендель заявила, що в їхніх стосунках все дуже серйозно і вона почала замислюватися про дітей. Вона зазначила, що для кожної жінки важливо мати чоловіка, від якого хочеш дітей. Її коханий є саме тією людиною. Однак коли саме пара планує поповнення, Мендель сказати не змогла.
На уточнення журналіста як довго тривають Їхні стосунки, Мендель відповіла"деякий час". Вона підкреслила, що не бачить необхідності розкривати всіх подробиць свого особистого життя.