Російська Федерація закінчила діалог з Україною щодо Донбасу.

Так, глава офісу Президента Андрій Єрмак заявив про те, що робота Тристоронньої контактної групи виявилася повністю заблокованою Росією. Але при цьому політик запевняє, що"діалог триває". Але насправді це досить оптимістична позиція, яка не відповідає дійсності. Про це розповів експерт Віталій Портников.

На його думку діалог між Кремлем і офісом президента насправді є завершеним.

Тепер у Москві чекають зміни влади в країні - щоб спробувати "нагнути" вже наступного українського президента.

Цей розвиток подій не дуже складно було передбачити ще 2019 року, коли Володимир Зеленський запевняв своїх шанувальників у тому, що війну досить просто припинити – "потрібно просто перестати стріляти". Володимир Путін в цих заявах майбутнього українського президента бачив не тільки його недосвідченість і інфантилізм, а й готовність до капітуляції заради припинення військових дій на сході України.

Саме з цієї причини Путін висловив готовність до відновлення переговорів у "нормандському форматі". І навіть на тлі цього він прибув на саміт в Париж. Він просто готовий був на той момент прийняти капітуляцію Володимира Зеленського, але цього, не сталося. Після Путін навіть відчув себе обдуреним.

Таким чином про завершення війни на Донбасі не доводиться говорити. Путін не буде говорити з нинішньою українською владою. Зараз тільки варто очікувати того, що ситуацію в країні будуть і далі стабілізувати. Тому що так простіше проводити свої лінії в країні.

Путін просто чекає зміни влади, щоб її" прогнути " під себе.

Раніше Hyser писав про те, що генерал розповів, з якого боку Росія планує вторгнення, вже готують плацдарм.

Також писали, що у мережі показали, як виглядає нова мегазброя армії України.

Нагадаємо, що у Авакова приголомшили заявою щодо повернення Донбасу, тепер все залежить від Зеленського.