Президент України Володимир Зеленський розповів про зустріч з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем.

Український глава зазначив, що сподівається на підтримку Європейської Ради у здійсненні реформ і боротьбі з агресією Росії, яка відмовляється виконувати Мінські угоди. Відповідну заяву він зробив у час спільної з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем зустрічі зі ЗМІ в Києві.


Також Володимир Зеленський додав, що вчора він з Шарлем Мішелем побували на українському Донбасі, де Мішель сам зміг побачити, які жахливі наслідки для України має триваюча агресія Росії. Український президент упевнений, що присутність такого рівня чиновника ЄС на Донбасі - це свого роду потужний сигнал солідарності країн ЄС з Україною.

До всього іншого Зеленський додав, що під час сьогоднішньої зустрічі обидві сторони обговорили прогрес у реалізації домовленостей, досягнутих під час минулорічного саміту Україна-ЄС.


Володимир Зеленський зазначив, що даний діалог був дуже результативним і він не сумнівається, що вдасться реалізувати все заплановане вже до майбутнього 23-го саміту, який відбудеться в Києві. Це означає, що в Україні є всі шанси долучитися до внутрішнього ринку Європейського Союзу.


Раніше "Hyser" писав про те, що Аваков розповів, що було не так з Путіним на "нормандському саміті".

Також наш портал повідомляв, що ерезидент Зеленський вакцинувався і зробив заяву, яка вакцина найкраща.

Нагадуємо, що відбулася розмова між міністрами оборони України та Сполучених Штатів Америки. Так, відомо, що представники України та США обговорили і участь українських військових у програмах НАТО.