Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко різко відповіла на всі чутки щодо її пластичних операцій.

За останній час зовнішній вигляд Тимошенко помітно змінився, на що багато українців звернули увагу. Однак, як з'ясувалося, помолодшала зовні вона не завдяки пластичним операціям, як стали писати ЗМІ, а 30-ти денному відпочинку з сім'єю. Відповідну заяву нардеп зробила в сюжеті програми "Викриття" на Кyiv Live.

лідер партії Батьківщина Юлія Тимошенко прокоментувала нещодавні зміни зовнішності, фото: ТСН

За її словами, довгий час вона відмовляла собі у відпустці і тільки на новорічні свята дала собі час для релаксу. Вона не виключає, що це могло в результаті вплинути і на її зовнішній вигляд.

Однак Тимошенко зазначила, що ефекту від відпочинку вже практично не видно через занадто інтенсивну роботу.


В той самий час пластичний хірург Сергій Дербак не вірить, що зовнішність Юлії Володимирівни так змінилася тільки завдяки відпочинку. Він вважає, що чиновниця зробила підтяжку обличчя, блефаропластику – пластику повік і контурну пластику.

Також він упевнений, що в недостатні обсяги вилиць був введений філер. Всі ці маніпуляції з обличчям і змінили зовнішність Тимошенко, яка, між іншим, минулого року відзначила своє 60-річчя.


До слова, саме в кінці січня Юлія Володимирівна, повернувшись з відпустки, з'явилася у Верховній Раді в стильному вбранні, з новою зачіскою і без окулярів. У такому образі вона буквально вбила всіх наповал і спровокувала розмови навколо її нового зовнішнього вигляду.

Раніше "Hyser" писав про те, що Юлія Тимошенко з нагоди 150-річчя від дня народження Лесі Українки, вшанувала пам'ять поетеси на Байковому кладовищі.

Також наш портал повідомляв, що Зеленський розкрив грандіозні ідеї на 2021-й рік.

Нагадуємо, що грімкий скандал виник навколо віце-прем'єра України.