В Україні в березні місяці можуть провести довибори до парламенту.

Так, березень місяць ознаменується багатьма подіями в країні. Приміром, на цей місяць заплановано проведення довиборів до парламенту на Прикарпатті та на Донбасі. До слова, на цих територіях вже зараз відбувається протистояння політичних сил.

Також вже є кінцева дата проведення цих довиборів. Це відбудеться 28 березня. Відзначається, що в місті Надвірна вже розпалюються політичні пристрасті. Партії, які мають свій вплив у цих регіонах, вже висувають своїх кандидатів.

Так, "Європейська солідарність" Порошенка виставила Олену Самбул. Вона більше відома як Маруся звіробій. Нагадаємо, що вона стала відома після погроз на адресу Зеленського.

"Слуги народу" ж висунули найсильнішого українця Василя Вірастюка-уродженця Івано-Франківська.

"Свобода", чиї позиції сильні в області, виставляє на округ другу людину партії - Руслана Кошулинського.

А партія "За майбутнє", яка має вагомі позиції в облраді, виставила співвласника курорту" Буковель" Олександра Шевченка (його кандидатуру пов'язують з Ігорем Коломойським).

Що стосується Донбасу, то там довибори до парламенту будуть проводитися в місті Покровську. Варто відразу сказати, що в цьому регіоні висока підтримка Партії ОПЗЖ. Партія вже висунула свого кандидата - генпродюсера 112 каналу Артема Марчевського.

Також на вибори йде керівник громадського об'єднання "Антивійна" Вікторія Шилова і кандидат від Партії Шарія адвокат Валентин Рибін.

А ось такі партії як "Європейська солідарність" і "Слуга народу" в цьому регіоні не настільки популярні. Тому їхні кандидати будуть переважно статичні.

Раніше Hyser писав про те, що Клімкін розповів про підготовку до телефонної розмови Зеленського і Байдена.

Також писали, що Лукашенко зробив президентом старшого спадкоємця.

Нагадаємо, що Байден дав Україні нову обіцянку і нагадав Путіну, чий Крим, резонансну заяву.