Голова партії " Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила про готовність стати прем'єром.

Так, Юлія Тимошенко знову вразила українців своєю гучною заявою. Цього разу вона висловила згоду вступити в союз з фракцією президента. Але при цьому уряд має виконати одну дуже важливу на думку Тимошенко умову. Вона заявила про те, що таке об'єднання партій відбудеться тільки в тому випадку, "якщо новий уряд буде формувати стратегію національного відродження".

Консультації з приводу можливої коаліції фракцій "Слуга народу" і "Батьківщина" у Верховній Раді ведуться. Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповіла лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Консультації ведуться про те, як об'єднати парламент, зробити так, щоб сильний уряд міг об'єднати країну. Але тут питання про те, що все це має сенс тільки в одному випадку – якщо ми докорінно, на 180 градусів, поміняємо курс управління країною", – зазначила лідер фракції.

В першу чергу така зміна курсу управління країною повинна бути спрямована на відродження України в усіх напрямках. На думку Тимошенко без цього просто неможливо говорити про будь-яку коаліцію.

"Я можу бути союзником президента тільки в одному випадку - якщо новий уряд буде формувати стратегію національного відродження", – розповіла Тимошенко.

Але нагадаємо, що раніше Володимир Зеленський не раз говорив про те, що він не допустить коаліції з Тимошенко, тим більше на її умовах. А ось Тимошенко така "дружба" з партією Зеленського дуже навіть вигідна.

Адже в такий спосіб вона може отримати більше місць в уряді для своїх людей, а також мати хорошу підтримку для нових законів.

Раніше Hyser писав про те, що Дмитро Разумков екстрено скликав Верховну Раду, названа ймовірна причина.

Також писали, що ТОП-5 неймовірних образів нардепа Юлії Тимошенко на початку 2021 року.

Нагадаємо, що народний депутат Юлія Тимошенко з'явилася в Раді з новою зачіскою.