Фахівці в галузі біоенергетики попередили, у які дні не варто хапатися за швабру та ганчірку із відром. Виявляється, якщо дотримуватися народних прикмет, то в житті траплятиметься менше бід.

Так, найнесприятливішим днем ​​для домашніх справ вважається неділя.

Серйозне прибирання, на думку езотериків, не можна починати також у понеділок та п'ятницю. Якщо вірити прикметам, це може стати причиною сварки, розбіжностей із домочадцями. А головне, цими днями ви можете "вимити" кровно зароблені кошти.

А от якщо забиратися у вівторок, це, навпаки, приверне грошову енергію.

Крім того, рекомендується мити підлогу лише у світлий час доби, найкраще це робити до обіду. Здавна існувало повір'я, що сонце символізує початок життя і світло, а місяць – смерть та містику.

Так, люди похилого віку помічали, що зазвичай стикалися зі скандалами і нерозумінням у своїй родині після вечірнього прибирання. Ще б пак, у нічний і вечірній час домінують чорні сили, які можуть завдати власникам будинку великої шкоди, а саме фінансових проблем.

До речі, не можна мити підлогу своїм старим одягом - так людина зупиняє своє духовне зростання і занурюється в замкнене коло старих проблем.

Забиратися в чужому будинку теж погана прикмета. Не беріть у руки віник або швабру у когось у гостях, адже тоді існує велика ймовірність взяти на себе всі біди та нещастя господарів квартири, в якій ви прибираєте.

Ще одна заборона – церковні свята. Вважається, що в такі дні треба думати лише про духовний розвиток.

Після відходу гостей не радять займатися прибиранням. Наші пращури вірили, що люди потім більше не переступлять поріг будинку. Ця прикмета дуже стара.

Також кажуть, що не можна мити підлогу одразу після того, як із будинку винесли покійника. Таким чином, йому перекривали дорогу назад додому.

Цікаво, що категорично заборонено мити підлогу відразу після того, як член сім'ї вирушає в далеку дорогу. Фольклор припускає, що такий вчинок може стати на заваді людині повернутися додому. Збирання можна розпочинати лише на третій день після від'їзду людини.

Читайте також:

На прибирання піде всього 10 хвилин: як швидко відмити підлогу натуральними засобами

Прибирання в експрес-режимі: секрети швидкого та ефективного прибирання у квартирі

Просто киньте дрібку солі в унітаз: ця хитрість зробить ваше прибирання набагато швидше та простіше