Потужну пожежу на Бережківській набережній у Москві намагаються загасити вже кілька годин – поки що безрезультатно.

Так, за останніми даними, на Бережківській набережній, будинок 20, будівля 9 триває ліквідація пожежі у триповерховій адміністративній будівлі.

Площа пожежі складає 1000 кв.

"На заході столиці вогнеборці МНС Росії гасять пожежу. Повідомлення про пожежу надійшло за адресою: Бережківська набережна, будинок 20, будівля 9. Займання відбувається на другому поверсі триповерхової адміністративної будівлі", – повідомила прес-служба МНС Росії.

Загалом у ліквідації пожежі в адміністративній будівлі на заході Москви задіяно понад 130 осіб та 45 одиниць техніки. Крім того, до гасіння загоряння залучено пожежний корабель "Полковник Чернишов" та кілька гелікоптерів", - повідомила прес-служба МНС РФ.

Три Ка-32 та Мі-26 Московського авіаційного центру скинули вже понад 350 тонн води на вогнище загоряння.

Відомостей про постраждалих наразі не надходило.

За фактом займання проводиться процесуальна перевірка, повідомили у столичній прокуратурі. Обставини та причини займання встановлюються.

За даними МНС, пожежі в Москві в основному відбуваються на вихідних та у свята, причиною виявляється несправність електрообладнання або необережне поводження з вогнем.

Нагадаємо, що до 9 вересня 2024 року співробітників московського МНС переведено на посилений режим роботи. Рятувальники працюють у три зміни, також виводяться резерви спецтехніки. Співробітникам наказано щогодини обходити територію частин МНС, а також перевірити всі підвали, горища, підсобки, огорожі та віконні ґрати.

Читайте також:

Вже навіть прихильники Путіна заговорили про переворот і крах Кремля - ​​готуються до "гострих подій"

Лікарі безсилі: Путін не зміг без папірця згадати назву Курської області

Тепер армія Путіна точно буде в психлікарні: Зеленський зробив історичну заяву про новітню зброю "Паляниця"