Ніхто не заперечуватиме, що Володимир Путін з моменту приходу до влади у 2000-му році так сильно переживав за свій рейтинг, що Кремль узяв під контроль соціологів, а ті навчилися добиватися від громадян потрібних відповідей на запитання. І справді, дані про те, скільки росіян схвалюють діяльність Володимира Путіна на посаді презилента країни, виглядають майже як пряма лінія, яка неухильно йде вгору і майже не падає нижче 60%. Ось тільки після захоплення українськими військовими територій Курської області РФ рівень схвалення глави Кремля Володимира Путіна рекордно знизився і тепер він опинився на складному роздоріжжі.

Відомий російський ультрапатріот та Z-пропагандист Максим Калашніков постійно ділиться своїми прогнозами на майбутнє Росії. У своєму останньому ефірі публіцист порушив тему складного вибору для Путіна у війні з Україною.

Так, за словами Калашнікова, з одного боку, нова хвиля мобілізації може обернутися крахом режиму Путіна, а з іншого - всі розуміють, що на фронті не вистачає людей через величезні втрати.

Калашніков нагадав, що влада РФ вже підвищила одноразову виплату завербованим більш ніж на 2 млн рублів (близько $21 тис. за офіційним курсом), проте охочих брати участь у так званій "СВО" все одно майже немає.

"У перший же місяць завербованому пропонують понад 3 млн. Вітаються заробітчани, мігранти, їм надається громадянство... Все заливається грошима, баблом. Про що це говорить? Будь-який західний ворожий розвідник одразу зробить висновки, що людей просто не вистачає! Що колишнього потоку контрактників недостатньо. Він зробить висновок про рівень втрат, потік бажаючих укласти контракт... А це все загроза! - Заявив Калашніков.

Пропагандист висловлює впевненість, що нібито вороги спеціально підштовхують Кремль до оголошення нової хвилі мобілізації, щоб спричинити заворушення в РФ та крах путінського режиму.

"Вони спеціально підштовхують нашу владу до цього (мобілізації – ред.), знаючи, що наша влада цього дуже боїться. Тому що закликати доведеться дуже багатьох. Це може викликати "болтанку", гострі події в країні", - заявив Z-пропагандист.

Однак навіть найзатятіші любителі Путіна і війни не сумніваються, що Росія не готова до нової хвилі мобілізації. Тилове постачання не налагоджено, у Міністерстві оборони "повна дезорганізація" через масові чистки.

Нагадаємо, що на тлі мобілізації восени-взимку 2022-2023 років рейтинг Путіна дуже падав. Крім того, після оголошення часткової мобілізації в Росії у вересні 2022 року, з країни виїхали сотні тисяч росіян, що дуже вплинуло на ринок праці в Росії.

Читайте також:

Тепер армія Путіна точно буде в психлікарні: Зеленський зробив історичну заяву про новітню зброю "Паляниця"

Дуда зізнався, що дзвонитиме Зеленському і проситиме не стріляти в росіян, Володимир не розгубився: "Буде зайнято"

Водіїв забирають прямо з авто: Кабмін наказав терміново розібратися з ТЦК - важливі подробиці