Ніхто не заперечуватиме, що мобільні телефони серйозно змінили життя кожного українця. Ще б пак, на сьогоднішній день відмова від використання стільникового телефону може стати причиною звільнення, втрати друзів або навіть розриву стосунків. Цим звичайно користуються мобільні оператори, розуміючи, що кожен адонент у них "на гачку".

І справді, в епоху "інстраграмних чоловіків", мобільної освіти та найширшого онлайн-ринку відмовлятися від послуг мобільного оператора не наважиться ніхто, тому оператори час від часу піднімають ціни на свої послуги.

Так, наприклад, з 1 серпня 2024 року мобільний оператор Vodafone Україна реалізував масштабні зміни у своїй тарифній політиці.

Зокрема тариф Vodafone Red Start подорожчав на 15 грн і тепер коштує 190 грн/місяць замість 175 грн.

Тариф Vodafone Red Pro подорожчав на 30 грн - з 230 грн/місяць до 260 грн. При цьому оператор збільшив обсяг інтернету з 30 до 40 ГБ, хвилини на інші мережі України – з 250 до 350.

Вартість тарифу Vodafone Red Max збільшилася на 30 грн. – до 330 грн./місяць. При цьому обсяг інтернету виріс із 50 до 60 ГБ, кількість хвилин на інші мережі України – з 400 до 500.

Вартість тарифу Vodafone Red Unlim Plus збільшилась на 50 грн. – до 400 грн./місяць. Також збільшився обсяг хвилин на інші мережі України – з 500 до 600.

Тариф Vodafone Red Unlim Max подорожчав на 50 грн - з 450 грн/місяць до 500 грн. Обсяг хвилин на інші мережі України зріс із 700 до 800.

Зазначимо, що трійка найбільших мобільних операторів України — Київстар, Vodafone та lifecell — з початку 2024 року втрачає маржинальність, але водночас нарощує інвестиції у власні мережі.

А ще відомо, що компанія Vodafone розробила власну ІІ-модель, яка працюватиме як супервізор у контакт-центрах, фактично виконуючи роль помічника оператора.

Читайте також:

Потужні удари по Криму один за одним: тепер ноги Путіна почнуть сіпатися ще більше - що відомо

Маємо закінчити війну в Україні: що відомо про другий мирний саміт, який пройде цього року

Лебедєву, який мріє захопити Одесу та "жерти в ресторанах", порадили спробувати на смак те, що обвисло у Путіна у трусах - відео