Ні для кого не секрет, що український споживач сьогодні стикається із серйозною проблемою фальсифікації продуктів, зокрема вершкового масла. Так, якщо вірити статистиці, навіть у торгових мережах, де контроль якості суворіший, частка фальсифікатів досягає 40%.

Стало відомо, як вибрати натуральний продукт без домішок та транс-жирів.

Вершкове масло містить багато мікроелементів і є корисним для організму. Однак на полицях магазину можна зустріти не натуральний продукт, який складається з домішок та небезпечних трансжирів. Дізнайтесь, як вибрати якісне вершкове масло у магазині.

У вершковому маслі містяться вітаміни А, D, Е та В, а також корисні мінерали: кальцій, калій, фосфор та натрій. Проте олія є лідером серед продуктів, які найчастіше фальсифікують. Тому важливо знати, як вибрати натуральну та корисну олію.

Композиція

У складі якісного вершкового масла є лише незбиране коров'яче молоко та вершки. Не купуйте продукт, у складі якого вказані інгредієнти. Винятком може бути лише сіль чи інші натуральні добавки.

Назва

Маркетологи вміло маніпулюють свідомістю людей і вводять покупців в оману. На упаковці має бути написано "масло вершкове". Продукти під назвою "справжнє вершкове" або "маселко" є підробкою.

Перевірте термін придатності

Справжнє масло повинне мати термін придатності не менше 2-3 місяців.

Читайте також:

Таку смакоту ви відкриватимете банку за банкою: рецепт помідорів часточками з цибулею та олією на зиму

Секрет дуже простий: що потрібно зробити, щоб при жарінні котлет масло не бризкало по всій плиті

Ви хвалитиметеся цим секретом: для чого досвідчені господині натирають лимон олією