Мікрохвильова піч – незамінний предмет на кухні. Ще б пак, вона суттєво економить час, коли ми кудись поспішаємо, і рятує, якщо гріти їжу на плиті просто ліньки. Ось тільки щоб максимально зберегти корисний прилад від поломки, його необхідно чистити і особливо дверцята.

У TikTok з'явилося відео з прихованою функцією мікрохвильових печей, про яку дізналося безліч користувачів. Ролик із цією знахідкою зібрав мільйон переглядів, десятки тисяч лайків та сотні коментарів. Багато людей одразу побігли перевіряти, чи є така функція у них.

Виявляється, з багатьох мікрохвильових печей скло можна без проблем дістати, щоб його можна було легко помити. Для цього потрібно лише зрушити цю деталь убік.

Про це свідчать такі коментарі:

  • "Реально, блінннн .... дістається 😂😂😂👍👍👍👍";
  • "ВОНО РЕАЛЬНО ДІСТАЄТЬСЯ";
  • "Мені 44 роки і це дізналася зараз із вашого відео".

Щоправда, як виявилося, така секретна функція є далеко не у всіх мікрохвильових печах. Не дивно, що багато хто в коментарях написав, що в більшості випадків цей лайфхак застосувати неможливо. Вся справа в тому, що деякі мікрохвильові печі скло дуже добре закріплене і знаходиться в пластикових рамках.

"Піду відірву спочатку пластикові рами з двох сторін у дверцятах..." - написала одна з користувачів і зібрала цим коментарем понад 2 тис. лайків.

А ось тепер не дивуйтеся: як за допомогою мікрохвильової печі зрозуміти, що вам підсунули підроблений сир

Доведеться викинути на смітник: де не можна ставити мікрохвильову піч, щоб вона не зламалася

Тепер ви знаєте, чому вона не розігріває їжу: що в жодному разі не можна робити з мікрохвильовою піччю