У мережі ходить історія про те, як у літньому кафе молода дівчина вела гарячу дискусію зі своїм супутником. Вона пристрасно відстоювала свій вибір не ходити до церкви і не дотримуватися релігійних заповідей.

Молода жінка пояснила, що вона зосереджена на побудові своєї кар'єри та дослідженні світу і відчуває, що може звернутися до церкви та молитви пізніше в житті, як це роблять багато жінок похилого віку. Зараз вона вважала, що вона має важливіші справи.

Поки вони говорили, священик, що проходить, взяв склянку соку, яку замовила жінка, і почав її пити. Коли залишилося зовсім небагато, він простяг їй його назад. Зрозуміло, що жінка була роздратована і вважала цей жест абсурдним.

Священик відповів, пояснивши, що її реакція відбиває те, що вона пропонує Богу, — просто залишки свого часу та уваги. Він зазначив, що якщо люди витрачають свій час виключно на свої власні бажання і думають тільки про те, щоб присвятити Богу те, що залишилося, то не дивно, що Він може не прийняти те, що пропонується в кінці, так само і Бог може не дати те, що залишилося.

Читайте також:

Чому на цвинтарі в жодному разі не можна дивитися на чужі могили та пам'ятники: ніколи не робіть цього

Продуктова криза накриє Україну: що буде з їжею восени і чи потрібно терміново запасатись

Надвеличені пенсії можуть повернути в Україні: від таких сум голова закрутиться