Повідомляється, що алюмінієва фольга може бути корисним інструментом на кухні, особливо коли справа стосується керування та обслуговування морозильника.

Після розморожування морозильника ви можете вистелити внутрішню частину алюмінієвою фольгою, закривши стінки, полиці та дно. Це створить бар'єр, який не дозволить льоду легко утворюватись. Це може зменшити частоту розморожування морозильника, роблячи його зручнішим для доступу до продуктів.

Вистилання ящиків морозильника фольгою допомагає підтримувати їх у чистоті. Будь-які розливи або іній можна легко усунути, просто замінивши фольгу в міру необхідності, залишаючи ящики вільними від безладдя та скупчення інею.

Зменшуючи утворення льоду, фольга допомагає морозильнику працювати більш ефективно, тому що йому не доводиться так старанно працювати задля підтримки постійної температури. Це також може продовжити термін служби побутового приладу.

Використання:

Почніть з повного розморожування морозильника, щоб видалити всі наявні скупчення льоду.

Накрийте стіни, полиці та дно алюмінієвою фольгою. Для досягнення найкращих результатів переконайтеся, що вона гладка і добре прилягає, щоб уникнути повітряних кишень, де потенційно може утворюватися крига.

При чищенні або після певного періоду використання замініть фольгу, щоб зберегти її ефективність.

Читайте також:

На кузові авто з'явилася подряпина: як її легко і швидко позбутися

Це гробить ваші пральні машини: що не можна додавати, щоб прання не закінчилося ремонтом

Несподіване відкриття: як насправді смартфони впливають на наше здоров'я